Continuo amb WordPress

Aquesta web ha evolucionat amb aquest CMS .

De BackEnd poca cosa s’ha de fer, per ara tinc suficient amb el que ofereix WordPress de sèrie. Intentaré instal·lar les mínimes extensions possibles i incloure directament les funcionalitats al theme o a algun plugin propi

Ara amb Gutenberg el desenvolupament del theme ha canviat una mica i, encara que el tema està molt verd, vull intentar utilitzar aquestes noves funcionalitats i, en teoria, tocar poc de PHP.

Tal com s’ha de fer, he creat un entorn de desenvolupament amb una instal·lació de WordPress independent i un repositori a GitHub per control de versions. Ara cal ser rigorós amb el GitFlow i començar a treballar.

Uneix-te a la conversa

1 comentari

  1. Retroenllaç: Xarop 2020 – xarop.com
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.