Categories
FrontEnd Design

xarop.net

En veu alta

Este es el título del website xarop.net, un blog que no he conocido hasta hace poco. Compartimos nombre y parece que algunas otras cosas:

  1. xarop es nuestro primer nik que utilizamos ambos en internet.
  2. ambos utilizamos ahora nuestras iniciales como nik. edp vs ajl
  3. compartimos aficiones como la montaña. internet y especialmente el web 2.0
  4. somos catalanes con inquietudes políticas y con un caracter reivindicativo

Aunque edp es bastante mas activo en su blog. ¿Será porque el es “funcionario” en Telefónica desde hace 26 años y yo en 15 años he tenido infinidad de trabajos diferentes?

3 respostes a “xarop.net”

Hola Adrià.

Des de fa molt de temps que he anat seguint els projectes quue has emprés amb xarop.com, per allò de veure si el domini estava lliure, quan vaig voles registrar-lo vaig veure que ja ho havies fet tú, i jo vaig agafar el net.

M’agrada que hagis decidit obrir un bloc i sota el nom de xarop.com, si com dius compartim afeccions i inquietuts, seràs un dels que llegiré cada día, cosa que et convido a fer a tu en qualsevol dels meus (edp.cat, xarop.net o edpvisual.com).

Gestionar un bloc d’opinió, si ets constant amb la fena, dona moltíssimes satisfaccions, ja ho veuràs, aniràs coneixent a un munt de gent molt maca, que conviu amb nosaltres en axò de la web2.0.

Ara jo disposo de força temps, ja que estic convalecent de un accident de moto que vaig patie l’ú de Març, tot i que quan estic treballant els horaris m’ho posen un pel dificil ja que faig jornades de més de 10 hores i mai arrivo a casa abans de les 8:00 (això de plegar a les 15:00 ja fa molt de temps que no puc fer-ho, ja ja ja)sempre miro d’escriure alguna cosa cada día, o penjar un vídeo, etc. ja que és una disciplina que em va molt bé impossar-me.

Salut i € company i ja ens anirem llegint (t’enllaço en el meu blogroll)

Ah! me’n oblidava, jo també tinc com a hobby, bé des de 1998 com inicitaiva empresarial juntament a tres socis més, una consultora de internet anomenada “la mosca gironina” que a Girona ja s’ha fet un nom en això del disseny i la implementació web. També tenim la web activa sota el mateix nom, http://www.lamoscagironina.com , salut i €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.